FFO Oslo ny logo.jpg - 240.00 KB               

Facebook-side 
En viktig del av arbeidet for det nye styret i FFO Oslo fremover vil være synliggjøring av FFO Oslo. Så det er med glede
vi kan si at vi endelig har fått Facebook-side! Dette er en enkel måte for alle våre medlemsorganisasjoner å komme i
kontakt med oss på og holde seg orientert om hva vi driver med. 
Gå til http://www.facebook.com/FFOOslo for å registrer deg (forutsetter at du er på Facebook). Flott hvis dere kan gi beskjed til alle deres medlemmer slik at vi får mange med oss! 
Hilsen fra Gunn Pound og John Ulriksen i mediautvalget.

Medisesaker
Vi er også opptatt av å komme i kontakt med personer som opplever situasjoner som handler om diskriminering. Vi vet at enkeltsaker er viktige når vi skal få medier til å sette søkelyset på viktige spørsmål. Dersom dere kjenner til slike hendelser som vi kan bruke, så er vi glad dersom dere tar kontakt: E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Interessepolitisk arbeid
Det interessepolitiske arbeidet vil også være en stor og meget viktig del av FFO Oslos arbeide fremover. Her har vi god anledning til å ha kontakt med byens politikere. 
Det nye byrådet (AP, SV og MDG) har sagt at Oslo sentrum skal bli bilfritt innen 2019. FFO Oslo møtte i den forbindelse Ordfører Marianne Borgen der vi diskuterte konsekvensene dette får for funksjonshemmede.

Vennlig hilsen FFO Oslos styre